sandwich-healthy-vending-automatencatering-nijmegen-01 Assortiment.

Ons Healthy Vending assortiment

Healthy Vending is specialist in het plaatsen en beheren van ‘gezonde’ vending machines. Zowel voor gekoelde drankjes, lekkere tussendoortjes en voedzame lunchproducten als broodjes en wraps.

Voor de inhoud van de gezonde vending machines bieden we een ruim assortiment aan producten waaruit we samen gaan kiezen om een gezond, interessant en voedzaam aanbod te kiezen.

Naast een gezondere keuze aan lunchopties, bieden we ook verantwoorde en gezonde snacks. Het vier uurtje bestaat al héél erg lang en wij begrijpen als geen ander dat het fijn is als er gezonde snacks verkrijgbaar zijn om die dip tegen te gaan. In plaats van de old school zakjes chips bieden wij bijvoorbeeld Popchips! Aardappelchips doe worden gepoft zoals popcorn. Ook bieden we in plaats van een Mars of Snicker een gezonde ‘raw’ food bar en een bar vol noten en zaden aan.

Wij maken voor iedere automaat een uniek vulplan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, helemaal in balans! Een kleine greep uit ons assortiment vind je hier.

Waldkorn Broodjes

Sandwiches

Wraps

Zuivel

Gezonde Snacks

Naast eigen producten in de Healthy Vending automaat hebben wij ook een selectie aan gezondere snack en frisdrank. Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment voor de Healthy Vending automaat. 

Savvy

Savvyis een gezond vitaminewater afkomstig uit Ierland. De vitaminewaters van Savvy hebben een laag caloriegehalte, de flesjes van 500ml bevatten slechts 15 tot 35 calorieën. De vitaminewaters zijn een ‘blend’ van water, vruchtensap en verschillende vitamines. Life is short, make it longer!

Popchips

Jullie zeggen chips, wij zeggen pop. Popchips is heerlijk! Nooit gefrituurd. nooit gebakken. onze aardappelchips zijn gepoft (zoals popcorn). Ze bevatten minder dan de helft vet dan traditionele chips en slechts 95kcal per zakje van 23gr. Test ze en je begrijpt onmiddellijk waarom ze zoveel prijzen gewonnen hebben.

Roo’Bar

Roo’bar is een simpel maar heerlijk recept die voor iedereen een gezonde keuze biedt. De Roo’bar is een alternatieve snack met maar 4-5 ingrediënten die raw, organic, vegan en gluten vrij zijn.

Justnuts

Dit zijn onze noten en zaden bars. Vol met noten en zaden, maar met vooral hele subtiele smaaksensaties. Proef bijvoorbeeld de subtiele pure cacao nibs of de zoete kaneel. Inclusief de superfoods met rode cape en een boel goede energie om te kunnen blijven gaan, gaan, gaan. Biologisch, 0% onzin en glutenvrij. 

Neem contact met ons op.

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden van Healthy Vending? Vul dan onderstaand formulier in.