Automaten catering

Wij maken voor iedere automaat een uniek vulplan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie, helemaal in balans!

Uw bedrijfsrestaurant op 1m2

Of het nu gaat om food, snack- of (warme) drankenautomaten. Alle onderdelen kunt u samenbrengen in een strakke automatenlijn die past bij uw organisatie.

PURA voorziet in de groeiende vraag om op ieder moment van de dag iets hartigs, zoets, fris, gezonds en vers te kunnen nuttigen. 

In de praktijk worden automaten ingezet als foodautomaten als verlengstuk van een bedrijfsrestaurant, bijvoorbeeld voor de nachtdienst. Één of meerdere foodautomaten kunnen ook als vervanging van een bedrijfsrestaurant fungeren.

Graag nemen wij uw zorg uit handen.

Fullservice vending

Voor het vullen en reinigen van de automaten komen onze operators minimaal twee keer per week bij uw organisatie langs. 

Als blijkt dat de omzetsnelheid dusdanig hoog ligt dat een meerdaagse vulling gewenst is, dan is dat mogelijk. Wij bieden onze diensten zeven dagen per week aan.

Alle producten in de foodautomaat worden aan u gefactureerd. De omzet uit de automaat wordt aan u gecrediteerd.

U bent vrij om de verkoopprijzen te bepalen. U kunt er voor kiezen om producten onder, op of boven uw kostprijs aan te bieden. Als u uw medewerkers wilt laten meebetalen in de kosten, zou de verkoopprijs kunnen worden verhoogd. 

In het kader van transparantie bieden wij u de mogelijkheid om zelf voor de geldafhandeling te zorgen. Wij kunnen deze zorg ook op ons nemen. U ziet dan de wekelijkse omzetten op uw persoonlijk overzicht of de factuur die wij u sturen.

Neem contact met ons op.

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden van Healthy Vending? Vul dan onderstaand formulier in.