Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /projects/healthyve_e1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Vending Assortiment - Healthy Vending
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /projects/healthyve_e1/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Assortiment

Ruime keuze

Voor de inhoud van de gezonde vending machines bieden we een ruim assortiment aan producten waaruit we samen gaan kiezen om een gezond, interessant en voedzaam aanbod te kiezen.

Naast een gezondere keuze aan lunchopties, bieden we ook verantwoorde en gezonde snacks. Het vier uurtje bestaat al héél erg lang en wij begrijpen als geen ander dat het fijn is als er gezonde snacks verkrijgbaar zijn om die dip tegen te gaan. In plaats van de old school zakjes chips bieden wij bijvoorbeeld Popchips! Aardappelchips doe worden gepoft zoals popcorn. Ook bieden we in plaats van een Mars of Snicker een gezonde ‘raw’ food bar en een bar vol noten en zaden aan.

Wij maken voor iedere automaat een uniek vulplan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, helemaal in balans!

Wraps

Een ruim assortiment wraps uit eigen keuken. Ook onze Wraps worden dagelijks vers gemaakt met de beste ingrediënten.

PURA Tomaten wrap ei, home made eiersalade met rucola en peterselie.

PURA Wrap naturel, boerenham, home made eiersalade en verse kruiden.

PURA Wrap humus, met gegrilde groenten.

PURA Wrap spinazie,  spinazie, kaas kip en ei.

Pura Wrap rauwe ham, serranoham, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, rucola.

Pura Wrap Greece, Gyros, tzaziki, sla.

Pura Wrap kip texmex, kip, salsa, sla.

Pura Wrap mexicano, gehakt, bonen, mais, rauwkost

Pura Wrap Juicy, Kip mango

Pura Wrap Asian, Sishi, rauwkost, wasabimayonaise, paprika, komkommer. 

Pura Wrap zon gedr. tomaat, hummus zon gedr. tomaat, gele paprika, spinazie. 

Pura Egg Wrap, eierwrap, zalm, spinazie, avocado. 

Healthy Vending assortiment

PURA Healthy Vending heeft met zijn 30 jaar ervaring een assortiment ontwikkeld dat helemaal past bij woorden als Hip, Gezond en Gevarieerd.

Denk aan Wraps, Sandwiches, Poke-bowls, lunch-bowls, salade shakers en allerlei andere producten.
Als de wens bestaat dat er ook snacks en tussendoortjes worden opgenomen dan is het streven deze uit ons assortiment van de “de betere keuze” te laten zijn. Denk aan Pop chips, noten- en proteïne bars.

Om de versheid te garanderen wordt een Healthy Vending machine minimaal 3 maar liever 4 dagen per week gevuld.

Het verzorgingsgebied is heel Nederland.

Vraag een proefpakket aan!

Salades

Salade shakers in meerdere varianten. Pick – Shake & Eat. Onze shakers worden dagelijks vers gemaakt met de beste ingrediënten.

PURA Salade pasta, groenten, basilicum | in shaker. Een salade van pasta en groenten, aangemaakt met een basilicum dressing en getopt met omelet-reepjes.

PURA Shaker Salade pasta pesto kip | salade met pasta, pesto en kip.

PURA saladebowl Zalm | salade met veldsla, zalm gebakken met cajun, paprika reepjes en thousand island dressing.

PURA pasta-geitenkaas | rucola, penne, geitenkaas crumble, komkommer en pittenmix.

 

 

Gezonde automatencatering

Gezonde Snacks

Naast eigen producten in de Healthy Vending automaat hebben wij ook een selectie aan gezondere snack en frisdrank. Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment voor de Healthy Vending automaat.

Savvy

Savvyis een gezond vitaminewater afkomstig uit Ierland. De vitaminewaters van Savvy hebben een laag caloriegehalte, de flesjes van 500ml bevatten slechts 15 tot 35 calorieën. De vitaminewaters zijn een ‘blend’ van water, vruchtensap en verschillende vitamines. Life is short, make it longer!

Popchips

Jullie zeggen chips, wij zeggen pop. Popchips is heerlijk! Nooit gefrituurd. nooit gebakken. onze aardappelchips zijn gepoft (zoals popcorn). Ze bevatten minder dan de helft vet dan traditionele chips en slechts 95kcal per zakje van 23gr. Test ze en je begrijpt onmiddellijk waarom ze zoveel prijzen gewonnen hebben.

Roo’Bar

Roo’bar is een simpel maar heerlijk recept die voor iedereen een gezonde keuze biedt. De Roo’bar is een alternatieve snack met maar 4-5 ingrediënten die raw, organic, vegan en gluten vrij zijn.

Justnuts

Dit zijn onze noten en zaden bars. Vol met noten en zaden, maar met vooral hele subtiele smaaksensaties. Proef bijvoorbeeld de subtiele pure cacao nibs of de zoete kaneel. Inclusief de superfoods met rode cape en een boel goede energie om te kunnen blijven gaan, gaan, gaan. Biologisch, 0% onzin en glutenvrij.

Neem contact met ons op.

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden van Healthy Vending? Vul dan onderstaand formulier in.