Automatencatering

Automatencatering

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vulplan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn, ook bij de automatencatering doen wij alles op maat.

Frisdrankautomaat

Een gekoeld blikje of flesje drinken wanneer je maar wilt. Het is een service die je gasten gunt. Met een frisdrankautomaat bied je deze service moeiteloos aan. Wij hebben verschillende frisdrankautomaten en kunnen deze vullen met gekoelde dranken naar wens.

Snackautomaat

Een snackautomaat is ideaal voor medewerkers of bezoekers om de kleine trek te stillen. We hebben een ruim assortiment aan lekkernijen, dus er is altijd voor ieder wat wils. Samen kijken we naar het assortiment dat het beste past bij jouw locaties. Mars, Snickers, een gevulde koek of juist wat meer gezonde snacks? Laat het ons weten!

Warme drankenautomaat

De eisen en wensen die we in Nederland stellen aan een kop koffie zijn niet mis. Hoewel een slap bakkie járen geleden nog werd geaccepteerd is dat nu een heel ander verhaal. We zijn kritisch op ons kopje koffie en hij moet dan ook goed smaken. De oplossing daarvoor is een goede machine met lekkere koffie en die hebben wij uiteraard.

Healthy Vending is anders dan gewone automatencatering

Wij leveren vers belegde broodjes, perfect voor in automaten. De automaten worden dagelijks gevuld met onze verse producten! En met vers bedoelen wij ook écht vers: er worden geen gassen aan de broodjes toegevoegd. Het brood komt van een lokale bakker en wordt dagelijks vers gesmeerd en bezorgd op locaties door heel Nederland door onze medewerkers.

Wij leveren niet ‘gewoon producten’, we denken altijd aan ieders gezondheid. Zo hebben we ons eigen ‘betere keuze’ keurmerk in onze automaten. Onze automatencatering producten in deze categorie  bevatten minder vet, suikers en zout.

Jouw bedrijfsrestaurant op 1m2

Of het nu gaat om food, snack- of (warme) drankenautomaten. Alle onderdelen kun je samenbrengen in een strakke automatenlijn die past bij jouw organisatie. PURA voorziet in de groeiende vraag om op ieder moment van de dag iets hartigs, zoets, fris, gezonds en vers te kunnen nuttigen.
In de praktijk worden automaten ingezet als foodautomaten als verlengstuk van een bedrijfsrestaurant, bijvoorbeeld voor de nachtdienst. Één of meerdere foodautomaten kunnen ook als vervanging van een bedrijfsrestaurant fungeren.

Graag nemen we jouw zorgen uit handen als het gaat om gezond eten en drinken!

Fullservice vending

Voor het vullen en reinigen van de automaten komen onze operators minimaal twee keer per week bij jouw organisatie langs. Als blijkt dat de omzetsnelheid dusdanig hoog ligt dat een meerdaagse vulling gewenst is, dan is dat mogelijk. Wij bieden onze diensten zeven dagen per week aan.
Alle producten in de foodautomaat worden aan jullie gefactureerd. De omzet uit de automaat wordt aan jullie gecrediteerd.

Je bent vrij om de verkoopprijzen te bepalen. Je kunt er voor kiezen om producten onder, op of boven jouw kostprijs aan te bieden. Als je jouw medewerkers wilt laten meebetalen in de kosten, zou de verkoopprijs verhoogd kunnen worden.

In het kader van transparantie bieden wij je de mogelijkheid om zelf voor de geldafhandeling te zorgen. Wij kunnen deze zorg ook op ons nemen. Je ziet dan de wekelijkse omzetten op jouw persoonlijk overzicht of de factuur die wij je sturen.

Neem contact met ons op.

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden van Healthy Vending? Vul dan onderstaand formulier in.